about

Cine suntem?

Societatea FAPOLYMERS S.r.l. reprezinta o realitate afirmata la nivel national si international in domeniul distributie si compound de tehnopolimeri si commodities, referabili la cei mai cunoscuti producatori petrolchimici la nivel European si Mondial.

In ultimii ani societatea noastra a instaurat colaborari cu cei mai mari distributori si producatori petrolchimici mondiali consolidand propria pozitie pe teritoriul national si a intreprins noi provocari comerciale internationale ce permit societatii prezenta activa in majoritatea tarilor europene.

FAPOLYMERS S.r.l. este de asemenea capabila de a formula produsele in baza cerintelor specifice a clientilor sai si de a colora a toate tipurile de mostre de tehnopolimeri, chiar si pentru cantitati reduse.
Societatea se poate mandri de o structura eficienta si simplificata care garanteaza luarea deciziilor in timp redus, avand o reactie imediata la provocarile pietei de materii plastice. De asemenea, personalul calificat ofera raspunsuri imediate si precise propriilor clienti.

Obiective

Puterea noastra de dezvoltare este legata atat de consolidarea raporturilor create cu producatorii petrolchimici si traderii, pe care ne place sa-i numim autentici parteneri comerciali, cat si cu clientii nostri. Obiectivul pentru viitor este de a continua parabola de crestere instaurata de la originile companiei confirmand cu succes aspectele ce ne caracterizeaza precum dinamicitatea, actualizarea, profesionalitatea si intuitia tehnologica a staff-ului nostru.