flexible-image

Masterbatch

Un produs solid (de norma de plastic sau guma sau elastomer) in care pigmentii sau aditivii sunt distribuiti in mod optimal si in mare concentratie intr-un produs ce are functia unui vector. Materialul vector este compatibil cu componentul principal din plastic cu care va fi amestecat in faza de stanţare in asa fel incat produsul plastic final va obtine culoarea sau proprietatile din masterbatch.

Masterbatch-ul este un aditiv pentru plastic solid sau lichid folosit pentru a colora plasticul (masterbatch colorant) sau pentu a transfera plasticului altre proprietati (masterbatch aditiv).

Arta de a colora polimerele prevede nu numai competenta fenomenului optic de a percepi culoarea dar si cunostiinta interactiunii pe care coloranti si pigmenti pot avea cu rasina de basa, cu incarcaturi minerale sau aditivi, si deasemenea tine cont de aplicatia finala a materialului si de de procesul de transformare per care il indura, pentru a obtine un produs puternic, omogen si culori rezistente.

Societatea noastra poate aproviziona clientii sai cu produse masterbatch gandite in baza necesitatii specifice ale clientilor, chiar si in mici cantitati.

Pentru suport tehnic va rugam sa ne scrieti la urmatoarea adresa:

ionel.ancuta@fapolymers.ro

Pentru orice alta informatie de caracter comercial:

info@fapolymers.ro